Kreatív Karantén

Fontos tudnivalók

Részvételi feltételek:
 1. A képeket és a videókat az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az NFSZK szabadon, szerzői jogok érvényesítése nélkül felhasználhatja.
 2. A pályamunkák alkotói hozzájárulnak ahhoz, hogy a pályázaton legjobbnak ítélt alkotásokból nyomtatott és digitális anyagok készülhetnek, illetve hogy azok a kiírók honlapján megjelenhetnek.
 3. A pályázaton résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a díjátadóhoz kapcsolódóan képek készüljenek róluk, valamint alkotásaikról.
 4. A pályázó a versenyre való jelentkezéssel – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján – hozzájárulását adja személyes adatainak kezeléséhez a pályázati eljárásban résztvevők számára.
 5. Pályázatot csak a www.kreativkaranten.hu oldalon keresztül fogadunk el.
 6. A szerzők a kép(ek), illetve a videó beküldésével tudomásul veszik a pályázati feltételeket.
 7. A pályázó felelősséget vállal azért, hogy pályázati anyaga nem sérti harmadik személy személyiségi, vagy egyéb jogait. A zsűri döntése végleges és nem vitatható.
 8. Nevezési díj nincs!
Nevezési kategóriák:
 1. hagyományos technikával készült alkotások (rajz, festmény, kollázs, képregény, poszter, patchwork, kötött-, horgolt-, hímzett kézimunka)
 2. digitális technikával készült alkotások (fotó, digitális képregény, digitális rajz, digitális poszter)
 3. videó (minimum 30, maximum 180 másodperces)
 4. irodalmi alkotások (vers, kisnovella, dalszöveg)
  1. vers (maximális terjedelem: 5000 leütés, szóközökkel együtt)
  2. kisnovella, novella (a mű terjedelme nem haladhatja meg a Word formátumban Times New Roman betűtípussal, 12-es betűmérettel, 1,5 sorközzel, 2,5 cm-es margókkal írt 5 oldalt)
  3. dalszöveg (a mű terjedelme nem haladja meg a Word formátumban Times New Roman betűtípussal, 12-es betűmérettel írt 1 oldalt)
Nevezési korcsoportok:
 1. 5-11 éves korosztály
 2. 12-18 éves korosztály
 3. 19-25 éves korosztály
 4. 26 év feletti korosztály
 5. 26 év feletti fogyatékossággal élő pályázók korosztálya


A pályázat benyújtási határideje: 2021. március 28. éjfél

Hírek és információk: a Kreatív Karantén esemény facebook oldalán